سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سعید حجاریان و وزارت اطلاعات

سعید حجاریان، مهندسی مکانیک از دانشگاه تهران و دکترای علوم سیاسی از دانشکده‌ی حقوق دانشگاه تهران می‌باشد. وی در زمان شاه به گفته خودش زندان نرفته است و این یعنی اینکه وی مبارزه‌ای نکرده است که در اثر آن به زندان بیفتد و یا اینکه به قدری باهوش و بر فنون رزم شهری آگاه بوده است که مامورین ورزیده‌ی ساواک نتوانستند نام وی در در پرونده‌های خود ثبت کنند.


 

پرونده سوابق اطلاعاتی حجاریان حاکی از آن است که در عملیات ضد کودتای نقاب (نوژه) با کشمیری همکاری نزدیک داشته است و در یک اتاق فعالیت داشته‌اند. اما کشمیری که بود؟ کشمیری عامل بمب گذاری در ساختمان نخست وزیری بود که منجر به شهادت رجایی و باهنر شد.


ادامه مطلب...

عضو مجلس خبرگان: محرکان اغتشاش در کشور امروز به خونخواهی برخاسته

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، آیت‌الله سید احمد خاتمی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت شهدای هفتم تیر که در مسجد آیت‌الله انگجی تبریز برگزار شد، اظهار داشت: عدم شناخت از دین و تعهد نداشتن در برابر اسلام از جمله عواملی است که انسان را به انحراف کشانده و همان اتفاقی روی می‌دهد که برای منافقان تحقق یافت و آنان را گمراه کرد.
وی تصریح کرد: خائنان در حق مردم و ملت به حدی خوار و ذلیل شده‌اند که به دامن آمریکا و غرب افتاده و نوکری انان را به همه چیز ترجیح داده‌اند.
امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: فقدان بصیرت از دیگر عواملی است که انحراف منافقان را به دنبال داشته است از این رو دشمن‌شناسی امروز از جمله مواردی است که به شدت به آن نیاز داریم و باید با هوشیاری کامل مراقب حرکات دشمن بود.
وی با بیان اینکه در شرایط کنونی مردم باید در گرد و غبار در جستجوی حقیقت باشند، تاکید کرد: با تدبیر و تدبر برنامه‌های دشمن را باید شناخت و مثل 30 سال گذشته کید آنان را به خودشان برگرداند.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه خوشبختانه ملت آزاده و غیرتمند ایران اسلامی در وقایع ناگواری که به دست عده‌ای خودفروخته پس از انتخابات حماسه‌ساز 22 خرداد روی داد، آگاهانه و شجاعانه برخورد کردند، گفت: حوادث پس انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری خیلی مسائل را روشن کرد و این وقایع نشان داد که عموم مردم بصیرت بهتری در مقایسه با خواص دارند و همین امر باعث شد که در انتخابات 22 خرداد بصیرت بی‌نظیری از خود به نمایش بگذارند.
وی تحرکات روزهای گذشته در قالب آشوب و اغتشاش را که پروژه‌ پس 22 خرداد را رقم زد، پروژه براندازی نرم نظام اسلامی ارزیابی کرد و اظهار داشت: این براندازی در حقیقت کپی ناقصی از انقلاب‌های مخملی صربستان، گرجستان، ازبکستان و بلاروس بود که به پشتوانه مردم و ولایت فقیه در نطفه خفه شد.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه دشمن باید بداند ایران کانون بصیرت است، تصریح کرد: طراحان و مجریان این انقلاب مخملی به قدری نادان هستند که درک نکرده‌اند این قبیل کارها در ایران اسلامی کاربرد نداشته و نخواهد داشت.
خاتمی با تاکید بر اینکه فکر به اجرا درآمدن انقلاب مخملی در ایران ساده‌انگارانه و پوچ است، گفت: همه ملت ایران از مرد و زن، خرد و کلان دارای قدرت تحلیل برای خود هستند و از این رو نمی‌توان به تحقق انقلاب مخملی در ایران امید ببندند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر پروژه مقابله با انقلاب و نظام در حال اجراست، اظهار داشت: چیزی که در روزهای اخیر به اجرا درآمد، برنامه‌ریزی مقطعی نبود بلکه پروژه‌ای حساب شده بود که قبل از سال 88 تدارک دیده بودند.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: پروژه آشوب‌های خیابانی که به بهانه اعتراض به نتیجه انتخابات شکل گرفت، قبل از انتخابات سازماندهی شده بود و از روز 21 خرداد سعی کردند با ایجاد جنگ روانی و القای شایعه تقلب، سلامت انتخابات را به چالش بکشند.
امام جمعه موقت تهران اظهار داشت: باید دید عناصر ایجاد فتنه چه هدفی در سر داشتند که در ساعات اولیه رای‌گیری مصاحبه ترتیب داده و اعلام کردند که من آرای بیشتری دارم و اگر انتخاب نشدم، قطعنا تقلب در انتخابات صورت گرفته است و بعد از ظهر 22 خرداد نیز شایعه‌ای با این عنوان که احمدی‌نژاد شکست خورده است را مطرح می‌کنند.
خاتمی با اشاره به اینکه راهپیمایی و تظاهرات باید با مجوز قانونی صورت گیرد، اظهار داشت: به آتش کشیدن مسجد، اتوبوس و کشت و کشتارهایی که صورت گرفت، چیزهایی بود که به طور قطع و یقین توسط آمریکا و دشمنان 30 ساله نظام حمایت می‌شد.
وی در زمینه مرگ ندا آقاسلطان نیز گفت: مرگ این خانم که به همراه صحنه‌سازی‌های صورت گرفت، مدام از سوی دشمنان انقلاب مورد بهره‌برداری قرار گرفت و در شبکه‌های معاند نظام بارها و بارها به نمایش درآمد، با حمایت مالی خبرنگار انگلیس صورت گرفته بود و اسلحه مورد استفاده در این حمله نیز جزو اسلحه‌های سازمانی نیروی‌های نظامی و انتظامی ایران نبوده است که آنان را رسوا کرد.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: همه به خوبی به این مسئله واقف هستند که هدف اغتشاشگران براندازی نظام بود و در این راه هرچه داشتند به نمایش گذاشتند و چهره خائن و ددمنشی از خود ارائه کردند.
وی افزود: اما دشمنان باید بدانند ملت ایران با رهبر فرزانه انقلاب پیمان خون بسته‌اند و تا آخرین قطره خون خود پشت سر رهبری ایستاده و اوامر ایشان را اطاعت خواهند کرد.
وی اظهار داشت: بحث تقلب در انتخابات از سه ماه پیش مطرح بود و آقای موسوی که بیش از 40 هزار نماینده پای صندوق‌ها داشت که به اذعان همه در تاریخ انتخابات ایران بی‌سابقه بوده است، چطور می‌تواند با وجود این همه نماینده حرف از تخلف بزند.
وی افزود: اگر تفاوت آرا کم بود، ممکن است که احتمال تقلب در انتخابات به ذهن خطور کند اما تفاوت 10 تا 11 میلیون چه جایی برای بروز تخلف می‌گذارد.
خاتمی با درود به روان همه شهدا و خصوصا شهید بهشتی گفت: این شهید گرانقدر انقلاب اسلامی را به قطاری تشبیه می‌کردند که در هر ایستگاه آن عده‌ای پیاده می‌شوند.
وی با طرح این سئوال که حمایت‌های اوباما از آقای موسوی چه معنی دارد، تاکید کرد: اینکه مدام فردی بارها و بارها و حتی از رسانه ملی، دولت و شخص رئیس‌جمهور را با الفاظی از قبیل دروغگو خطاب کند، نشان می‌دهد که تمام اینها برنامه‌ریزی شده بوده است.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: متاسفانه امروز حمایت عده‌ای از اغتشاشگران را با تعابیری نظیر مردمی و خودجوش ارزیابی می‌کنند اما باید پرسید که مگر مردم اتوبوس و مسجد را آتش می‌زنند که مال بیت‌المال است.
وی افزود: ما معتقدیم که این تخریب‌ها به واسطه آمریکا و اذناب آن صورت گرفته و کسی که مسجد و اموال عمومی را به آتش می‌کشد، محارب است.
خاتمی تصریح کرد: نکته جالب در این است که براندازان نظام خودشان بیانیه تحریک‌آمیز می‌دهند و آشوب راه می‌اندازند تا زمینه کشتارها فراهم شود و بعد خونخواه آنان می‌شوند.
امام جمعه موقت تهران پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب را مورد تاکید قرار داد و گفت: صراحتا در جمع شما مردم تبریز اعلام می‌کنم ما با رهبر انقلابمان پیمان خون بسته‌ایم و تا آخرین قطره خون مقاومت کرده و به ایشان پشت نخواهیم کرد.

چه کسی مانع تنویر افکار عمومی است؟

عدم همکاری دو کاندیدای معترض به نتیجه انتخابات دهم ریاست جمهوری با هیأت ویژه، سبب شد عملاً ابتکار عمل شورای نگهبان در مسیر اجرا با موانعی همراه شود.
شورای نگهبان که به منظور جلب اعتماد بیشتر دو کاندیدای معترض، هیأت ویژه‌ای را جهت اعتراضات آنان در نظر گرفته بود، با واکنش‌های مختلفی از سوی این نامزدها روبه‌رو شد.
به گزارش ایران، مهدی کروبی و میرحسین موسوی، در دو نامه جداگانه با ذکر کلیاتی که بارها از سوی شورای نگهبان و وزارت کشور با آمار و اسناد واقعی و نه خیالی و ذهنی، رد شده بود، بار دیگر خواستار ابطال آرا شدند و گویا که در این میان هیچ پیشنهادی برای برون رفت از بن‌بست خود ساخته، وجود نداشته است.
محسن رضایی، دیگر کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با ارسال نامه‌ای، ضمن تشکر از تشکیل هیأت ویژه رسیدگی به شکایات انتخاباتی، خواستار مشارکت مؤثر دیگر کاندیداها در این روند قانونی شد.
روند رسیدگی هیأت ویژه

افشاگر ستاد موسوی

امیرحسین مهدوی عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین و ستاد میرحسین موسوی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در واکنش به برخی مطالب مطرح شده مبنی بر اینکه وی سردبیر روزنامه اندیشه نو نبوده است گفت: روزنامه اندیشه نو روزنامه کم تیراژی بود که از چند سال پیش منتشر می‌شده و صاحب امتیاز آن را حزب اسلامی کار بر عهده داشت.
وی افزود: در اردیبهشت ماه سال جاری مدیر مسئول و صاحب امتیاز این روزنامه به ستاد آقای موسوی پیشنهاد دادند که این روزنامه تحت عنوان چاپ دوم برای این ستاد منتشر شود که آن نیز روزنامه چهار صفحه‌ای بود که در مدت کوتاهی تیراژ آن از 100 هزار نسخه نیز عبور کرد.
مهدوی تصریح کرد: من سردبیر همین روزنامه چهار صفحه‌ای بودم که کارهای آن در ستاد آقای موسوی انجام می‌شد و از اوایل اردیبهشت‌ماه تا 23 خرداد منتشر شد.
این عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین که روز شنبه 6 خرداد در جمع خبرنگاران مطالبی را درباره رویکردها و عملکرد برخی گروه‌های اصلاح‌طلب و ستاد موسوی مطرح کرده، در واکنش به برخی مطالب مبنی بر اینکه وی در بازداشت بوده و تحت فشار این مطالب را بیان کرده است اظهار داشت: من صراحتا اعلام کرده‌ام که حتی یک دقیقه هم در بازداشت نبوده ام و کسانی که این مسایل را مطرح می کنند باید برای ادعای خود ادله بیاورند و الا به راحتی می‌توان به هر کسی که مصاحبه‌ای می‌کند یا مطلبی را عنوان می‌کند این اتهام را وارد کرد که وی در بازداشت و تحت فشار بوده است.
وی با اشاره به مطالبی که در جمع خبرنگاران عنوان کرد، اظهار داشت: من داوطلبانه، خودخواسته و بر اساس تحلیل خودم آن مواضع را بیان کردم و حرف برخی‌ها درباره تحت فشار بودن من کذب است و آنها در حقیقت می‌خواهند واقعیت را جعل کنند.
مهدوی افزود: خوی پدرسالارانه و نگاه از بالا باعث می‌شود که به محض آنکه نظر و تحلیلی متفاوت از آنچه آنها می‌خواهند منتشر می‌شود، فوری چنین بحث‌هایی را مطرح می‌کنند.
این عضو ستاد موسوی خاطرنشان کرد: باز هم تاکید می‌کنم که من داوطلبانه و در آزادی کامل تحلیل خودم از روند وقایع در یک مصاحبه مطرح کردم

ابطال مرگ مایکل جکسون(طنز)

شیخ اصلاحات: حتی اگر مایکل هم به من پول بدهد، می‌گیرم.
رضا خاتمی: درباره مرگ مایکل با سفیر انگلیس مذاکرات محرمانه‌ای خواهیم داشت.
اون یکی خاتمی: زنده باد مخالف مایکل جکسون!
میرحسین موسوی: در فرآیند قبض روح جکسون، تقلب صورت گرفته و مرگ وی بایدابطال شود.
بهزاد نبوی: تنها راه زنده ماندن خواننده‌های پاپ، برقراری رابطه با آمریکاست.
تاج‌زاده: اگر جنبش دانشجویی زنده بود، مایکل جکسون نمی‌مرد.
حجاریان: فشار از پایین و چانه زنی از بالا باعث مرگ جکسون شد.
سروش: مایکل جکسون و محمود دولت‌آبادی در جریان انقلاب فرهنگی بیشتر از من نقش داشتند!!
شیرین عبادی: همجنس‌بازان و وهابیت هم حق دارند در مراسم ختم جکسون شرکت کنند.
علی لاریجانی: صدا و سیما باید به بازماندگان مایکل جکسون هم تریبون بدهد!!!
اون یکی لاریجانی: تا خودش برنده انتخابات اعلام نشود، مرگ مایکل جکسون را باور نمی‌کند!
محسن کدیور: درباره مرگ مایکل جکسون قرائت‌های مختلفی وجود دارد.
غلامحسین کرباسچی: حتی اگر لازم باشد حاضرم کفش‌های مایکل جکسون را هم واکس بزنم.
مسیح مهاجری: در مشروطه هم خواننده‌های پاپ را منزوی کرده بودند!
زهرا رهنورد: چون جکسون داماد ایالت می‌سی‌سی‌پی بوده، پس ایرانی‌های مقیم آن قبرستان به موسوی رای داده‌اند.
همسر یکی از رجال سیاسی: اگر مشخص شود که مایکل جکسون، سخت جان داده است مردم باید به نشانه اعتراض به خیابان‌ها بریزند.
ابطحی: چرا مرا گرفته‌اید، بروید خاتمی را بگیرید!

ایت اله بهجت- کلمات قصار

از مرحوم سیّد هبة Imageاللّه شهرستانى (1)خواستند که براى ایجاد اختلاف و جدایى بین آقاى کاشانى ـ رحمه اللّه ـ و مصدّق اجازه دهند. ایشان فرمود: آیا اجازه بدهم که «لِتُراقَ الدِّماءُ وَ تُباحَ الاْءَعْراضُ وَ الاْءَمْوالُ؟!» تا خونها ریخته شود و ناموسها و اموال پایمال گردد؟! ا کاش علماى پیرمرد و پا به قبر نزدیکترها و آنها که کمتر هوا در سر دارند، براى دنیا و آخرت مردم اجتماع مى کردند.
 اگر در اجتماع آنان در مرتبه ى اول توافق حاصل نشود، آن اجتماع را تکرار و ادامه دهند، تا شاید خداوند در دل یکى از آنها بیندازد که راه حلّ را پیدا کند.
(2)



(1)ظاهرا مقصود محمّد على بن حسین هبة الدّین حائرى شهرستانى (1300 ـ؟)، صاحب تألیفات متعدد از جمله: الردّ على البابیّة، و ما هو نهج البلاغه و... مى باشد.

 (2)آقاى ملکیان امام جمعه ى محترم زرند براى این جانب نقل کردند: زمانى که ائمه ى جمعه ى استان کرمان به خدمت امام خمینى ـ رحمه اللّه ـ شرفیاب شده بودند، ایشان فرمودند: شما هر چند هفته یا ماه با هم اجتماع کنید ولو این که چاى بخورید و برخیزید!


ماجرای کنار کشیدن توکلی از دولت موسوی

احمد توکلی گفت: احمدی‌نژاد موفق شد خط انحرافی و فاسد از نظر فکری و مالی را تا حدودی از قوه مجریه بیرون کند.روحیه مردمی ، ساده زیستی، استکبار ستیزی ایشان حقیقتا مطابق شاخص‌های اصولگرایی و خط اصیل امام و رهبری است.

به گزارش الف، نشریه "همشهری ماه " گفتگویی با احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی انجام داده که متن این گفتگو به شرح زیر است:

سوال - چرا جبهه اصولگرایان، در انتخابات اخیر نتوانسته کاندیدای واحد انتخاب کند؟

پاسخ - جبهه اصولگرایان در واقع یک طیف گسترده شامل تشکل‌های متعددی است که بعضا تعریف و تفسیر نه چندان مشابهی از مفهوم اصولگرایی دارند. از سوی دیگر باید اعتراف کنیم متاسفانه اصولگرایان پس از رسیدن به قدرت، اختلاف نظر بیشتری از خود نشان دادند که اتحادشان را خدشه‌دار می کند . این قبیل اختلاف‌نظرها برای تعیین نامزد یا نامزدهای مشترک شاید برای گروه‌ها و احزاب همسو یا تشکیل دهنده یک جبهه، طبیعی باشد اما چنین وضعی یعنی تشدید اختلافات در زمان قدرت، شایسته اصولگرایان نیست چرا که با تعریف شاخصه‌های اصولگرایی منافات دارد.

سوال - منظورتان دقیقا کدام شاخص است؟

پاسخ - اینکه ما شیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت. این یک شعار توخالی یا صرفا زیبا نیست. این جمله در عمق اعتقادات ما ریشه دارد و در عمل هم باید دقیقا به آن وفادار باشیم.

سوال - علت سکوت طولانی مدت جبهه اصولگرایان در حمایت یا عدم حمایت از کاندیداهای موجود چیست؟

پاسخ - شرایط فعلی برای اصولگرایان، شرایطی خاص و تجربه نشده است. از یک سو عملکرد دولت محترم که دولت اصولگرا شناخته می‌شود با برخی معیارهای اساسی اصولگرایان فاصله دارد این مساله باعث شده برخی چهره‌ها و تشکل‌های اصولگرا برای حمایت از آقای احمد‌ی‌نژاد دچار تردید شوند.از سوی دیگر برخی نزدیکان آقای احمد‌ی‌نژاد گاهی اظهارنظری می‌کنند یا موضعی می‌گیرند که اصولگرایان را می‌رنجاند. ایراد تهمت‌های بعضا غیرمنصفانه، غیردقیق و عجولانه به منتقدان و افراد خارج از دولت، فرافکنی اشتباهات دولت و برخی بحران‌سازی‌های مصنوعی یا بی‌جا مانند مساله اخیر الحاق سازمان حج و زیارت به سازمان گردشگری از این نمونه هستند. این مسایل مجموعا باعث شده آقای احمدی‌نژاد نامزد برخی چهره‌ها یا گروه‌های اصولگرا نباشد یا حداقل نامزد ایده‌آل آنها نباشد.

سوال - عملکرد جناب آقای احمدی‌نژاد در 4 سال اخیر ریاست جمهوری‌شان تا چه اندازه در سکوت کنونی اصولگرایان موثر بوده است؟

پاسخ - همه عملکرد آقای دکتر احمدی‌نژاد منفی و انتقاد برانگیز نیست. باید منصفانه قضاوت کنیم و زحمات و جهت‌گیری های مطلوب و بعضا عالی ایشان را هم ببینیم. درست است که آقای احمدی‌نژاد بعضا تصمیم‌هایی گرفته‌اند که باعث شده بعضی اصولگرایان مخالفت کنند و یا در حمایت از ایشان دچار تردید شوند اما نباید فراموش کنیم که آقای احمدی‌نژاد موفق شدند خط انحرافی و فاسد از نظر فکری و مالی را تا حدودی از قوه مجریه بیرون کنند روحیه مردمی ، ساده زیستی، استکبار ستیزی ایشان حقیقتا مطابق شاخص‌های اصولگرایی و خط اصیل امام و رهبری است.

سوال- آیا درست است که برخی از اصولگرایان بیش از آنکه به آقای احمدی‌نژاد متمایل باشند، در دل آقای موسوی را ترجیح می‌دهند؟

پاسخ - خوشبختانه در میان چهره‌ها و گروه‌های اصولگرا، صفت نفاق خیلی کم‌رنگ است و شاید بتوانم ادعا کنم نیست. در واقع آنهایی که منافقانه و در ظاهر با آقای احمدی‌نژاد هستند و دلشان با دیگران است، اصلا اصولگرا نیستند. آنطور که من می‌دانم برخی چهره‌های اصولگرا که نمی‌خواهند از آقای احمدی‌نژاد حمایت کنند، در بیان نظر و عقیده و تصمیم‌شان آزادانه و بدون نفاق عمل کرده‌اند و حتی برخی که از آقای موسوی حمایت می‌کنند این کار را در خفا انجام نمی‌دهند.

سوال- آقای موسوی در یکی از سخنرانی‌های خود گفته‌اند که در دوران نخست‌وزیری از افرادی که مخالفشان بودند، هم در کابینه استفاده کرده‌‌اند. (قریب به مضمون). شما که در دولت ایشان بودید ، این گفته را تائید می‌فرمائید؟

سوال - آقای موسوی شخصیتی ارزشمند هستند. من نمی‌خواهم این گفته ایشان را تکذیب کنم اما واقعیت های تاریخی وجود دارد که با این گفته سازگار نیست.

سوال - مثلا؟

پاسخ - مثلا در سال 62 وقتی برخی از اعضاء دولت یعنی بنده ، آقای عسگراولادی ، آقای پرورش ، آقای ناطق نوری ، آقای ولایتی، آقای مرتضی نبوی و آقای رفیقدوست با رویه‌های دولت سالارانه و سوسیالیستی برخی وزرا مخالفت ‌کردیم و متوجه شدیم که آقای موسوی در عمل از آن رویه‌ها و افکار انحرافی حمایت می‌کنند، بعد از چندین بار بحث و مذاکره ، من و آقای عسگراولادی که از مسوولان اقتصادی کابینه بودیم تصمیم گرفتیم خودمان استعفا دهیم تا تیم اقتصادی کابینه دچار دو دستگی نشود. قرار شد آقایان ناطق و پرورش بمانند و به دولت کمک کنند بعد از اینکه ما 2 نفر استعفایمان را تقدیم کردیم متوجه شدیم آقای موسوی ، آقایان مرتضی نبوی و ناطق نوری را به شکلی ناگهانی و غیرمحترمانه از کابینه اخراج کردند. دلیل اخراج آنها صرفا این بود که آنها به رویه‌ها و تصمیم‌های دولت سالارانه تیم‌ اقتصادی آقای موسوی اعتراض داشتند. در کابینه دوم نیز آقای پرورش و آقای رفیقدوست را معرفی نکردند. این قبیل برخوردهای آقای موسوی با جمله‌ای که از قول ایشان نقل کردید چندان سازگار نیست.

سوال- کار در دولت آقای موسوی چطور بود؟ دسته‌بندی‌های آن زمان چه تاثیری بر روند اجرایی می‌گذاشت؟

پاسخ - در آن دوره برخی وزرا تمایلات دولت سالارانه داشتند.
ادامه مطلب...

آیت اله بهجت

اى کاش علماى پیرمرد اجتماع مى کردند!
کلمات قصار - در محضر نور

از مرحوم سیّد هبة Imageاللّه شهرستانى (1)خواستند که براى ایجاد اختلاف و جدایى بین آقاى کاشانى ـ رحمه اللّه ـ و مصدّق اجازه دهند. ایشان فرمود: آیا اجازه بدهم که «لِتُراقَ الدِّماءُ وَ تُباحَ الاْءَعْراضُ وَ الاْءَمْوالُ؟!» تا خونها ریخته شود و ناموسها و اموال پایمال گردد؟! ا کاش علماى پیرمرد و پا به قبر نزدیکترها و آنها که کمتر هوا در سر دارند، براى دنیا و آخرت مردم اجتماع مى کردند.
 اگر در اجتماع آنان در مرتبه ى اول توافق حاصل نشود، آن اجتماع را تکرار و ادامه دهند، تا شاید خداوند در دل یکى از آنها بیندازد که راه حلّ را پیدا کند.
(2)



(1)ظاهرا مقصود محمّد على بن حسین هبة الدّین حائرى شهرستانى (1300 ـ؟)، صاحب تألیفات متعدد از جمله: الردّ على البابیّة، و ما هو نهج البلاغه و... مى باشد.

 (2)آقاى ملکیان امام جمعه ى محترم زرند براى این جانب نقل کردند: زمانى که ائمه ى جمعه ى استان کرمان به خدمت امام خمینى ـ رحمه اللّه ـ شرفیاب شده بودند، ایشان فرمودند: شما هر چند هفته یا ماه با هم اجتماع کنید ولو این که چاى بخورید و برخیزید!

منبع : http://www.mtb.ir/fa/

سندرم توهم پیروزی قبل از رایگیری

به بهانه شگفتی ستاد آقای موسوی از نتیجه انتخابات
سندرم توهم پیروزی قبل از رایگیری

شگفتی ستاد انتخاباتی و نزدیکان آقای موسوی از نتیجه آرای 22 خرداد خاطره انتخابات هشتمین دوره ریاست جمهوری را برایم زنده کرد. جایی که آقای توکلی با شعار "دولت پاک برای ملت پاک" به همراه 8 نامزد دیگر، رقیب رئیس جمهور وقت (آقای خاتمی) بودند.

در آن سال من به عنوان مسئول بخش خبر ستاد آقای توکلی، حدود یکماه تمام، آفتاب نزده به ستاد ایشان میرفتم و تا شب کار می کردم. بودجه ستاد ما آنقدر کم بود که نمی توانستیم یک خبرنگار خاص ستاد به همراه آقای توکلی در سفرهای تبلیغاتی اش بفرستیم. حتی مسئول ستاد ما در یکی از استانها نقل می کرد بچه های ستاد آنجا موقع شام و نهار می رفتند ستاد آقای جاسبی (یکی از 10 نامزد ریاست جمهوری آن دوره) و برای کار برمی گشتند ستاد توکلی... بگذریم.

در آن دوره حق هرنامزد از امکان تبلیغاتی سیما، یک مصاحبه 40 دقیقه ای و یک فیلم تولیدی ستادش بود. آقای توکلی در مصاحبه تلویزیونی اش، سیاستهای آقتصادی آقایان هاشمی و خاتمی را به شدت زیر سوال برد و وعده داد با فساد، اشرافیگری مسئولان و رانتخواری آقازاده ها مبارزه کند و مسیر حرکت قوه مجریه را در جهت عدالت، عقلانیت و کارامدی بازگرداند.

پخش آن مصاحبه و بخصوص فیلم تاثیرگذار ستاد ما، خیلی زود آقای توکلی را از سایر نامزدها متمایز و به رقیب اصلی آقای خاتمی تبدیل کرد. آقای توکلی حتی آقای خاتمی را به مناظره فراخواند اما ایشان به بهانه اینکه مناظره با توکلی حق 8 نامزد دیگر را ضایع می کند، از مناظره طفره رفت ... الغرض:
ادامه مطلب...

گوشه هایی از اعترافات دستگیرشدگان اخیر

طبق آخرین بررسى‌هاى صورت گرفته درباره اغتشاشات اخیر تهران، سازماندهى این آشوب‌ها تایید و نقش افراد مختلف در این زمینه محرز شده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، جوان نوشت؛ دراین بررسى‌ها مشخص شده که یک هسته فکرى مستقر در "دارآباد " تهران، ضمن "حیثیتى " ساختن موضوع انتخابات براى میرحسین موسوى وى را در موضع لجاجت قفل کرده و از دیگر سو با رایزنى‌هاى مختلف ضمن طراحى آشوب‌هاى اخیر، سه کمیته براى عملیاتى ساختن تصمیمات اتخاذ شده تشکیل داده بودند.
این سه کمیته عبارت بودند از:

1- کمیته رسانه‌اى ـ تبلیغاتى:
ستاد اصلى این کمیته واقع در قیطریه بوده و فعالان اصلى آن شامل "ع. ر "، "م. ع "، "س. ش "، "م. ق " و... بودند. در این ستاد ضمن هماهنگى با فعالان رسانه‌اى، به خط کردن وبلاگ‌ها، روزنامه‌هاى همسو و سایت‌ها دنبال مى‌شده است.
همچنین در این کمیته مصوبه‌هاى هسته مرکزى در قالب "شایعات "، "اخبار با منابع سیاه و خاکسترى " انتشار اطلاعیه‌ها از طریق چاپ و پست الکترونیک، جهت پمپاژ عملیاتى مى‌گردیده است.
این کمیته ارتباط کاملاً "آنلاین " با شبکه خبرى بى.بى.سى داشته و عمده اطلاعات را براى پوشش خارجى و ایجاد هیجانات به این شبکه مخابره مى‌کرد.
نکته قابل توجه در این زمینه آن است که پس از شناسایى این کمیته و هنگام ضربه به آن توسط نیروهاى امنیتى، شبکه بى.بى.سى به طور مستقیم صحنه ورود ماموران به این مرکز را پوشش داده بود.
همچنین نحوه ارتباط شبکه سازماندهى شده به گونه‌اى بود که پس از وارد عمل شدن گروه ضربت در عرض سه دقیقه حدود 2000 تن از اراذل و اوباش در اطراف ساختمان مزبور گرد آمده بودند.
همچنین در این خانه تیمى، سیستم‌هاى شنود بى‌سیم و تلفن همراه، دوربین‌هاى فوق حرفه‌اى، سى‌دى‌هاى تبلیغاتى و تخریبى و نیز دستگاه ارسال کننده ماهواره‌اى کشف و ضبط گردیده است.
گفتنى است براساس مشاهدات و اعتراف برخى از افراد حاضر در این خانه تیمى، برخى هنرمندان سینما همچون "ن. ک " نیز در این خانه رفت وآمد و همکارى داشته‌اند.

2- کمیته سیاسى:
فعالان این کمیته شامل "م. ت "، "ع. س "، "ح. م "، "م. ا " و. . . به مدیریت "ب. ن " به فعالیت مشغول بوده‌اند. ساختمان اصلى این کمیته ساختمانى پنج طبقه واقع در میدان هفت تیر بوده است. گفته مى‌شود این ساختمان متعلق به یکى از اعضاى اصلى ستاد میرحسین موسوى مى‌باشد.
هدف این کمیته سازماندهى نیروهاى سیاسى جهت سخنرانى، تحریر مقالات، هیجان بخشى به تجمعات و... بوده است.
همچنین این کمیته ساختمان دیگرى نیز در حوالى خیابان انقلاب داشته است که نزدیک به تجمعات خیابانى این جریان بوده و نقش رصد و هدایت جریانى توسط لیدرها را دنبال مى‌کرده است.

3- کمیته تخریب:
این کمیته که شامل 15 الى 20 نفر از نیروهاى اخراجى و بازنشسته یک مجموعه بوده‌اند، سازماندهى اراذل و اوباش، محوربندى خیابان‌ها، درگیرى‌ها و تجهیز نیروها را برعهده داشته است.
مدیریت این کمیته با "م. ه " و با معاونت "ا. خ " بوده - که اخیراً نیز بازداشت شده- بوده است.
گفته مى‌شود کمیته مزبور سیستم پیشرفته مخابراتى را وارد کشور کرده بود که ارتباطات درون تشکیلاتى آنها از طریق همین سیستم انجام مى‌شده است.
در بررسى‌هاى صورت گرفته اعضاى این کمیته که داراى خط نفوذ در برخى از مراکز بوده و شناسایى نقاطى که باید مورد حمله قرار بگیرد را دنبال مى‌کردند.
شناسایى بانک‌ها،مراکز نظامى،اماکن دولتى، خانه‌هاى مسئولان و نقطه‌هاى مناسب آشوب توسط این کمیته دنبال مى‌شده است.
اخبار به دست آمده حکایت از آن دارد که با شناسایى و دستگیرى سه کمیته ذکرشده، جریان مزبور به شدت آسیب دیده و شیرازه کار آنها به شدت از هم گسیخته شده است.
پراکندگى تجمعات، کم رنگ شدن شعارها و آسیب‌هاى وارده به اموال عمومى و امنیت مردم نشان دهنده نشانه رفتن گلوگاه جریان اغتشاش طلب توسط نیروهاى امنیتى ـ انتظامى بوده است.

4- اعترافات برخى دستگیرشدگان
اخبار به دست آمده از اعترافات جالب توجه برخى دستگیرشدگان مرتبط با آشوب‌هاى اخیر حکایت دارد.
بنا بر گزارش‌هاى دریافتى "م. ا " در اعترافات خود ضمن تاکید بر برنامه‌ریزى چندین ماهه این جریان براى ایجاد آشوب پس از انتخابات گفته است "چرا من را گرفته اید، اصل ماجرا و تلاش ‌ا توسط مثلث "ه. خ و خ " صورت گرفته. همه کاره آنها بوده‌اند. "
همچنین "ه. ا " از اعضاى شوراى مرکزى یکى از احزاب دوم خردادى نیز در اعترافات خود تاکید کرده است حتى اگر میرحسین هم پیروز مى‌شد رویه ما به این شکل برنامه ریزى شده بود.
"م. ق " نیز اطلاعات عمده‌اى درباره جریان پشت پرده رسانه‌اى این آشوب‌ها مطرح ساخته و از هماهنگى‌هاى صورت گرفته با برخى از شبکه‌هاى خارجى براى پوشش اغتشاشات اخیر خبرداده است.
"م. ت " نیز با افشاى شبکه اصلى این جریان،اسامى تعداد زیادى از سرپل‌هاى تشکیلات خود را اعلام و تصریح کرده است هماهنگى‌ها در این زمینه با چراغ سبز یکى از چهره‌هاى سیاسى کشور بوده است.