سفارش تبلیغ
صبا ویژن

مافیای نفتی

برای مبارزه با مافیای نفتی از کجا باید شروع کرد؟

چهار سال پیش در چنین روزهایی آقای دکتر احمدی‌نژاد، شهردار وقت تهران؛ با حضور در محافل مردمی و دانشجویی در شهرهای مختلف، مکررا از «مافیای نفتی» نام می‌بردند و نابودی آن را وعده می‌دادند. خوشبختانه ایشان پس از رسیدن به مقام ریاست جمهوری، موضوع مبارزه با مافیای نفتی را حداقل در سخنرانی‌های عمومی و خصوصی فراموش نکردند اما همه کسانی که از سوی دکتر احمدی‌نژاد برای تصدی وزارت نفت معرفی شدند، اصولا وجود مافیای نفتی را انکار و یا از وجود آن اظهار بی‌اطلاعی کردند.

متاسفانه یکی از روش‌‌های آقای دکتر احمدی‌نژاد در مبارزه با مفاسد اقتصادی، اعلام عمومی نشانه‌ها و سرنخ‌های گنگ و مبهم از شبکه‌های بزرگ و مافیایی مفاسد اقتصادی است. این رفتار و گفتار آقای رییس جمهور که صراحتا با ماده هشتم فرمان مبارزه با فساد در تضاد است، نه تنها کمکی به مبارزه با فساد نمی‌کند، بلکه افکار عمومی را با نشان دادن شعار بی‌عمل، مایوس و سرخورده کرده و «سرمایه اجتماعی» را به شدت کاهش می‌دهد و این حس و ظن باطل را ایجاد می کند که گویا شبکه‌های فساد آنقدر قوی هستند که رییس جمهور هم قدرت مقابله با آنها را ندارد. آیا رفتار و گفتار و عملکرد رییس جمهور محترم در اجرای فرمان مبارزه با فساد طی 4 سال گذشته جز این را نشان می‌دهد؟
 
ماده 8 فرمان مبارزه بافساد
8- با این امر مهم و حیاتى نباید بگونه شعارى و تبلیغاتى و تظاهرگونه رفتار شود. بجاى تبلیغات باید آثار و برکات عمل، مشهود گردد. به دست اندرکاران این ‏مهم تاکید کنید که بجاى پرداختن به ریشه‏ها و ام ‏الفسادها به سراغ ضعفا و خطاهاى کوچک نروند و نقاط اصلى را رها نکنند. هرگونه اطلاع رسانى به افکار عمومى که البته در جاى خود لازم است، باید بدور از اظهارات نسنجیده و تبلیغات ‏گونه بوده و حفظ آرامش و اطمینان افکار عمومى را در نظر داشته باشد.
ادامه مطلب...

اظهارات عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی

عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در نشستی با خبرنگاران، از نقش اعضای اصلی این حزب در شکل گیری حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری پرده برداشت.
به گزارش  ایرنا، " امیرحسین مهدوی" روز شنبه در مصاحبه با خبرنگاران که در محل خبرگزاری ایسنا برگزار شد، تاکید کرد که گروه‌های دوم خردادی در این انتخابات نشان دادند که پایبند به قانون اساسی و قوانین انتخاباتی کشور نیستند و می‌خواهند مطالبات خود را خارج از محدوده قانون ادامه دهند.
وی که سردبیری روزنامه "‌اندیشه نو" را در زمان انتخابات به عهده داشته است، با اشاره به نقش سران اصلی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی تاکید کرد که " مصطفی تاج زاده " یکی از اعضای ارشد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی، فکر دهنده اصلی ستاد 88 بود که بعد از دستگیری وی، ارتباط اعضای این ستاد که در کل کشور پراکنده بودند با فکر دهنده اصلی آنان قطع شد.
مهدوی همچنین با اشاره به نقش " بهزاد نبوی" دبیر اجرایی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در خط دهی و ساماندهی سایت‌های خبری و روزنامه های اصلاح طلب حامی موسوی اظهار داشت: نبوی از سال 1380 به صورت هفتگی جلساتی را با مسوولان نشریات دوم خردادی و سایت های خبری وابسته به این جریان برای خط دهی به آنان برگزار می‌کرد که این نشست ها تا این انتخابات نیز ادامه داشت.
عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی تاکید کرد که پروژه " القای تقلب در انتخابات" به صورت یک پروژه چند مرحله ای از سوی حامیان موسوی انجام شد که مرحله نهایی آن اعلام پیروزی موسوی پیش از پایان رای گیری در 22 خرداد بود.
وی تاکید کرد: بیانیه های و مشی احزاب حامی موسوی پس از انتخابات نشان می‌دهد که آنان می‌خواهند مطالبات خود را خارج از حیطه قانون و نظام جمهوری اسلامی ادامه دهند.
مهدوی با اشاره به خطاهایی که موسوی از زمان اعلام آمادگی نامزدی تا زمان انتخابات مرتکب شد، تاکید کرد: فاصله گرفتن موسوی با اصول مهندس موسوی به عنوان نخست وزیر دوران جنگ و امام ، نخستین اشتباهی بود که موسوی مرتکب شد در حالی که اگر همان رویه را پیگیری می‌کرد و در دام گروه‌های حامی‌اش که نقش گروه‌های فشار را برای او بازی کردند نمی افتاد، سبد رای بیشتری در بین مردم ایران داشت.
سردبیر روزنامه اندیشه نو، بیراهه رفتن در شعار و همصدایی با جریانات خارج از کشور و عدم ارتباط موسوی با توده مردم را از دیگر علل شکست موسوی در انتخابات 22 خرداد برشمرد.

گزارش کیهان از دروغگویی موسوی

موسوى مقابل چشم 50 میلیون نفر دروغ گفت
با انتشار گزارش های مراکز آماری و اقتصادی کشور نظیر بانک مرکزی دروغ گویی میرحسین موسوی درباره میزان تورم فعلی کشور برملا شد.
میرحسین موسوی کاندید احزاب سه قلوی کارگزاران، مشارکت و مجاهدین دوشنبه شب در به اصطلاح مناظره خود با کروبی ضمن هتاکی و توهین به رئیس جمهور کشورمان با نشان دادن جدولی از بانک مرکزی مدعی شد میزان واقعی نرم تورم 25درصد است. این ادعای موسوی در کمتر از 24 ساعت و توسط همان بانک مرکزی تکذیب شد.
بهمنی رئیس کل بانک مرکزی در همین رابطه اعلام کرد نرخ تورم در اردیبهشت 88 به 15درصد رسیده است.
وی حتی برای آنکه خیال دروغگویان اصلاح طلب را راحت کرده باشد تاکید کرد اگر توانستید در  آمار بانک مرکزی درباره تورم اشکالی وارد کنید من استعفا می دهم.
علاوه بر رئیس کل بانک مرکزی، رئیس مرکز آمار دولت اصلاحات نیز که از هم حزبی های موسوی است آمار ارائه شده توسط رئیس جمهور کشورمان را صحیح دانست و تاکید کرد تردیدی در آمار ارائه شده رئیس جمهور وجود ندارد.
حمیدرضا نواب پور عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی و رئیس مرکز آمار ایران در دولت اصلاحات در گفت وگو با فارس درباره آمار ارائه شده توسط مرکز آمار در دولت نهم گفت: این آمارها صحیح بوده و به این سادگی نیست که تعریف ها تغییر کند.
نواب پور افزود: مرکز آمار نمی تواند آمارها را تغییر دهد و در اصل اطلاعات هیچ گونه تردیدی وجود ندارد.
علاوه بر این، مرکز پژوهش های مجلس نیز با انتشار گزارشی رسمی نشان داد که موسوی برای کسب کرسی ریاست جمهوری به هر شیوه ای از جمله دروغ بافی های پی درپی و نادیده گرفتن آمار مراکز رسمی کشور متوسل می شود.
مرکز پژوهش های مجلس که در طی سال های گذشته اغلب گزارش های انتقادی نسبت به دولت نهم منتشر کرده است در گزارش اخیر خود اعلام کرد پایین ترین متوسط نرخ تورم پس از انقلاب در دولت احمدی نژاد طی سال های 84 تا 87 و با رقم 51/15درصد بوده است.
در این گزارش رسمی متوسط تورم در هشت ساله دولت سازندگی 8/22درصد اعلام شده که این رقم متوسط براساس روش معتبر میانگین هندسی محاسبه شده است.
براساس این گزارش، نرخ تورم در سالهای 68 تا 75 به ترتیب
4/17 درصد، 9 درصد، 7/20 درصد، 4/24درصد، 90درصد، 2/35  درصد، 4/49 درصد و
2/23 درصد اعلام شده است.
مرکز پژوهش های مجلس متوسط تورم در دولت اصلاحات را 53/15درصد اعلام کرده است که پایین تر از متوسط تورم در دولت سازندگی و بالاتر از متوسط تورم در دولت نهم است.
نرخ تورم در سالهای 76 تا 83 نیز به ترتیب3/17 درصد،
1/18درصد، 1/20درصد،
6/12درصد، 4/11درصد،
8/15درصد، 6/15درصد و
2/15درصد اعلام شده است.
مرکز پژوهشهای مجلس نرخ تورم سالانه در سالهای 84 تا 87 را به ترتیب 4/10درصد،
9/11درصد، 4/18درصد و
4/25درصد اعلام کرد و متوسط تورم در این دولت را
51/15درصد برآورد کرده است.
گفتنی است دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشور در مناظره های اخیر با اشاره به گزارش مراکز رسمی کشور همچون بانک مرکزی اعلام کرده بود که نرخ تورم در کشور رو به کاهش بوده و در مقطع اردیبهشت ماه گذشته به 15درصد رسیده است اما رقبای انتخاباتی وی به ویژه موسوی تلاش کردند بدون اشاره به آمار سال 88 یکسره به آمار شش ماه پیش استناد کرده و بدین طریق رئیس جمهور را متهم به دروغ گویی نمایند. اما انتشار گزارش مراکز رسمی آماری کشور درباره نرخ تورم خصوصاً بانک مرکزی نشان داد که دکتر احمدی نژاد صادقانه با مردم سخن گفته و مدعیان قانون گرایی و صداقت برخلاف ادعای خویش و با توسل به آمار ناقص به اتهام زنی و تخریب دکتر احمدی نژاد پرداخته اند.


بررسی مناظره موسوی و کروبی 3

نکته دیگر درباره مجلس فحاشی  که یکشنبه شب به نام مناظره با حضور موسوی و  کروبی در سیما راه انداخته شد این ادعای خوشمزه آقای کروبی است که همه علمای شیعه در طول صدها سال گذشته وجوهات می گرفته و به مصرف می رسانده اند و پول گرفتن او از شهرام جزایری هم از همان قبیل است. از آقای کروبی البته هیچ چیز از جمله اینکه نداند پول گرفتن از مردم مختص مجتهدان بزرگ است عجیب نیست اما لازم است ایشان به نویسندگان متون و بیانیه هاشان - که ظاهرا چندان هم خوش خط نیستند(!)- تذکر بدهند یا اگر نمی دانند خودشان هم مستحضر باشند که علمای شیعه در طول تاریخ از مردم «هر پولی» نمی گرفتند و نمی گیرند بلکه آنچه مردم به علمای بزرگ می دهند سهم امام و خمس است که طبعا ربطی به جناب آقای کروبی با مدرک لیسانس الهیات پیدا نمی کند. ضمن اینکه کروبی در مناظره خود به هیچ کدام از سوالات اصلی مربوط به وی مانند حمایت فردی چون عبدالکریم سروش از او که منشا وحیانی قرآن را انکار می کند یا کارنامه عملکردش در بنیادشهید جواب نداد.
پرده آخر
اما پرده آخر از نمایش کاندیداهای اصلاح طلب هنگامی بود که شیخ مهدی کروبی مطابق سناریوی از پیش توافق شده تصمیم گرفت از موضعی انتقادی سوالی از موسوی مطرح کند. کروبی از موسوی پرسید که چرا در این 20 سال هر بار که سراغ او رفته و از وی برای کاری دعوت کردند نپذیرفته است و بلافاصله اضافه کرد که اگر موسوی 20 سال ساکت نمی نشست «بعد از امام» کار به اینجا نمی کشید. قرائن قبلی و شیوه طرح مطلب کروبی این ظن را در بسیاری از بینندگان ایجاد کرد که اصل قصه نه به چالش کشیدن موسوی بلکه بوجود آوردن فضا برای بیان مطلبی خاص از جانب موسوی بوده است. جواب موسوی این ظن را به یقین تبدیل کرد. او در پاسخ به کروبی گفت در این مدت مسئله ای وجود داشته که او نمی خواهد از آن صحبت کند «یکبار هم تصمیم گرفته بیاید و ممکن نشده است»! به این ترتیب پرده آخر هم کنار رفت و معلوم شد که هدف اصلی آقایان از این تئاتر تلویزیونی نه فقط تعرض به دولت بلکه اعلام مرز بندی با کل نظام بوده است.
امری که چند ساعت بعد هواداران اندک آنها در کف خیابان نیز بر آن صحه گذاشتند.

بررسی مناظره موسوی و کروبی 2

این تحلیلگران به کیهان گفتند به راستی اگر آقای موسوی اخبار و اطلاعات مستندی در دست داشت خوب بود آن را در مناظره رودرروی خود با احمدی نژاد ارائه می کرد و پاسخ آن را هم می شنید نه آنکه وقت خود در آن مناظره را به تکرار ادعاهای رادیوهای بیگانه علیه دولت بگذراند و بعد در گفت وگو با رفیق اصلاح طلب خود علیه دولت ادعانامه بخواند و تمام نظام را به دروغ گویی متهم کند. ثانیا عصبانیت بی دلیل و پرخاشگری موسوی  خطاب به مجری آسان گیر برنامه بوضوح نشان داد که او همچنان و در آستانه 70 سالگی به اعصاب خود مسلط نیست. برخی خوانندگان کیهان از صبح روز دوشنبه در تماس هایی مکرر گفته اند باید این سوال از آقای موسوی پرسیده شود که کسی که در یک جمع 3 نفره بدون مزاحم نمی تواند اعصاب خود را کنترل کند و تا آستانه دست به یقه شده با یک مجری بی طرف پیش  می رود، چگونه خواهد توانست امورات دولت را که هر روز هزاران مشکل بر سر راه آن قرار می گیرد اداره کند؟! ثالثا پرسش دیگر این است که متهم کردن دولت محبوب و مورد اعتماد مردم به دروغگویی، تبانی با طرف مناظره، عصبانیت، پرخاش و حمله به کسی که مجال دفاع از خود را ندارد آیا با ادعای اخلاق که صبح تا شام از دهان آقایان نمی افتد سازگار است؟! و همچنین چگونه می توان ادعای قانونمداری و احساس خطر نسبت به نقض قانون را از جانب کسی پذیرفت که نمی خواهد و نمی تواند به یک قانون ساده و چند خطی به نام قانون مناظره پایبند بماند. رابعا برخی از چهره های سیاسی هم در تماس با کیهان این سوال را مطرح کرده اند که آقای موسوی چگونه ادعا می کند که تمام وقت صداوسیما در اختیار احمدی نژاد قرار دارد؟ به گفته این فعالان احمدی نژاد حتی یک دقیقه بیشتر از بقیه کاندیداها از وقت هایی که صداوسیما به مباحث انتخاباتی اختصاص داده استفاده نکرده و اگر در این مدت خبر دیگری از وی پخش شده به جایگاه او به عنوان رئیس جمهور بازمی گردد و طبعا اگر آقای موسوی یا هرکس دیگر هم رئیس جمهور می شدند از این امکان برخوردار بودند و اساسا بعید است موسوی اعتقاد داشته باشد چون یک رئیس جمهور برای دور دوم کاندیدا شده پس صداوسیما باید تمام اخبار مربوط به انجام وظایف ریاست جمهوری از وی را سانسور کند.
به شما چه ربطی دارد؟!

بررسی مناظره موسوی و کروبی 1

با تبدیل مناظره موسوی- کروبى به صحنه فحاشى علیه دولت
اصلاحات چهره واقعى خود را نشان داد
سرویس سیاسی- کیهان
مناظره یکشنبه شب مهدی کروبی و میرحسین موسوی که بدون هیچگونه محدودیت و مزاحمتی برگزار شد، فرصتی منحصر بفرد بوجود آورد تا کاندیداهای مدعی اخلاق و قانون چهره واقعی خود را به نمایش بگذارند.
کروبی و موسوی در حالی (به اصطلاح) مناظره خود را آغاز کردند که پیش تر اخبار مفصلی در دست بود که نشان می داد در پس پرده و با صحنه گردانی بازیگران پنهان تبانی وسیعی میان آنها برای عدم تعرض به یکدیگر و تبدیل کردن صحنه مناظره به محلی برای ناسزاگویی به دولت و نظام صورت گرفته است. برخی منابع چند ساعت مانده به آغاز مناظره، به کیهان گفتند که نمایندگان موسوی و کروبی به همراه یکی از منسوبان هاشمی در جلسه ای مشترک به این تفاهم رسیده اند که دو کاندیدای اصلاح طلب در مناظره خود به هیچ وجه به یکدیگر تعرض نکنند و در عوض زمان در اختیار خود را به تمامی صرف اتهام زنی علیه رئیس جمهور و دولت نمایند.   
تا شاید بر خاطره شکست های آشکار آنها در مناظره های رو در رو با احمدی نژاد گردی از فراموشی بنشیند و موج صعودی آراء وی که در اثر افشاگری علیه مفسدان بوجود آمده تحت تأثیر قرار بگیرد.
سیاه نمایی یک طرفه
به همین دلیل بود که میرحسین موسوی در میانه سخنان خود بی آنکه اساساً کروبی را طرف بحث خود فرض کند به سیاه نمایی و اتهام زنی به دولت پرداخت و این روند را تا انتهای بحث ادامه داد.
موسوی که در مناظره خود با احمدی نژاد حتی قادر به ارائه یک استدلال یا سند قابل اعتنا در مقابل وی نشده بود، چون صحنه را از حریف خالی دید به طرح ادعاهای دور و دراز پرداخت و تلاش کرد استنادات دکتر احمدی نژاد در مورد شاخص های اقتصادی را که در مناظره با کروبی مطرح شده بود زیر سؤال ببرد. موسوی در پاسخ به نمودارهای ارائه شده از جانب احمدی نژاد که همه آنها دقیقاً مستند به آمار بانک مرکزی بود، به نمودارها و جداول آماری استناد کرد که عنوان نهاد تهیه کننده آنها با تکه ای کاغذ پوشانده شده بود و او فقط ادعا می کرد که «کارشناسانش» آنها را تهیه کرده اند بی آنکه بگوید این کارشناسان آمارهای خود را از کدام مرجع اخذ کرده اند. (تفصیل پاسخ رئیس بانک مرکزی به موسوی را در کیهان امروز بخوانید). موسوی با استناد به آمارهای ساختگی خود بیش از 10 بار دکتر احمدی نژاد را دروغگو خواند و وقتی با تذکر مجری مواجه شد که مطابق قانون انتخابات نباید همه وقت خود را به انتقاد از کاندیدای غایب اختصاص دهد در اقدامی عجیب و غیر منتظره با لحنی بسیار تند به وی پرخاش کرد و گفت اسمی از کسی نیاورده ولی «ایشان» (احمدی نژاد) پی در پی به مردم دروغ می گوید و او اساساً کاندیدا شده که این حرف ها را بزند! وی ضمناً ادعا کرد تمام وقت صدا و سیما در اختیار احمدی نژاد است و اشکالی نمی بیند که 3 برابر او به احمدی نژاد وقت بدهند. پرخاشگری و عصبانیت غریب موسوی در حالی صورت گرفت که او با ادعای اخلاق و قانون به میدان انتخابات وارد شده است. بسیاری از تحلیلگران که از صبح دوشنبه نظر خود را درباره این مناظره با کیهان در میان گذاشته اند عقیده دارند که اکنون این ادعاها کاملاً فرو ریخته و این فرو ریختن تأثیر خود را بر جامعه هم گذاشته است طوری که مطابق آخرین نظرسنجی ها (گزارش کیهان در این زمینه در صفحه 12 آمده است) رای موسوی با شتاب در حال سقوط و رای احمدی نژاد به طرز چشمگیری رو به رشد است.
 

ماجرای سکهها و زندان کروبی در بنیاد شهید

   نوشته شده توسط: ابهام   

همسر شهید پالیزوانی به بیان ناگفته‌هایی از دوران مسئولیت مهدی کروبی در بنیاد شهید و حواشی آن همچون زندان غیرقانونی و هزینه‌های گزاف پرداخت.

 


همسر شهید مرتضی پالیزوانی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس به تشریح دوران ریاست مهدی کروبی بر سازمان بنیاد شهید انقلاب اسلامی پرداخت و ضمن انتقاد از عملکرد رییس وقت بنیاد به فرازهایی از آن مقطع اشاره کرد که متن آن در زیر می‌آید:

من قبل از شهادت همسر خود از سال 60 با بنیاد شهید در ستاد جشن‌های 22 بهمن همکاری داشتم و در این رابطه نیز ناگفته‌هایی وجود دارد که شاید بسیاری از مردم از آن اطلاع نداشته باشند.
وی ادامه داد: مردم از ریخت و پاش‌هایی در آن دوران چیزی نمی‌دانند؛ از پول‌ها، باج‌دادن‌ها و اسراف‌ها، ولی من خودم چند ماه با این جریان کار کردم می‌دیدم که چه پول‌هایی و به چه صورت خرج می‌شد.

ادامه مطلب...

خطاب به میرحسین عزیز

میر حسین مگه خدایی نکرده تو معتادی که اینقد چیز چیز میکنی!!!

چند لغت در ادبیات موسوی ها :
پاسخ نداشتن در مناظره = متانت
دفاع از حق = بی ادبی
افشای مفسد = فحشای کلام
در کمال ارامش پاسخ دادن= پرخاشگری
لرزیدن صدا = کمال خونسردی
استفاده از کلمه چیز = تسلط بیان

در پی مناظره کروبی و دکتر احمدی نژاد هاله ای زرد رنگ در اطراف شلوار کروبی مشاهده شد.


مبنای رأی به آقای احمدی نژادمانندعدم رأی به سه کاندیدای دیگر،نتیجه استنطاق عقلی و دینی است.


بانک مرکزی اعلام کرد:درمهرماه87نرخ رشدشاخص بهای کالاهاوخدمات مصرفی(تورم)5/29درصدبوده که تااردیبهشت88معادل5/14درصدکاهش داشته وتورم دراردیبهشت88 ،15 درصدبوده است
www.cbi.ir/showitem/6237.aspx
برای10نفرارسال کنید،تابداننددرغگوکیست.


جرأت‎مقابله‎بااژدهای‎هفت‎سرفساددراین‎ دولت‎ هست.
(رهبر‎ انقلاب/06/02‎/87)‎


مناظره میرچوپان دروغگو و مهدی فداکار به توقف قطار اصلاحات و اتلاف گوسپندان تیول اکبرخان منجر شد.


یک قرن بعد، عصر پساهاشمی، کلاس درس تاریخ :
معلم:سلسه اکبرشاهیان را چه کسی منقرض کرد؟
دانش آموز: آهنگرزاده سمنانی شهید محموداحمدی نژاد.


از همه دوستان میخوام اس ام اس های "چیز چیز" دارشون رو برای ما در قسمت نظرات این پست بزارن.

سبز سبز

اما فتوای جدید از کروبی:
 هر کس 300 میلیون تومن داد  بهتون ، چه حلال چه حروم توجه نکرده و بپذیرید !!



سبزتان چون مصحف بر نیزه است
کینه ورزی نه،حیله تان انگیزه آست
سبزتان بوى لجن زار مىدهد
بوی سازش بوی آزار مىدهد
سبزتان یاد آور قورباغه است
یک مثالش نیز میرزاغه است



هموطن برخیز و عزم کارکن/
دوم خردادیها را خوار کن/
موسم تغییر ایران آمده؟/
جعفر کذاب به میدان آمده/

موسوی هم اوباماست همراهش مشو/

زاده وقتست او همراهش مشو



این میردلیر ز چه میلرزید/
شیر علمی ز چه میلرزید/
بادی که وزد به هر علم ببین وانگه/

دانی که دلیرمیر زچه میلرزید.



موسوی: ای مردم بیاید بما رای بدید ما می خوایم این وضع رو تغییر بدیم تا کسی دیگه جرات نکنه بیاد اسم علا حضرت اکبر شاه والا مقام رو بعنوان مفسد اقتصادی معرفی کنه.



نابودی دشمنان احمد صلوات
پیروزی احمدی مجدد صلوات
یک بار دگر به کوری چشم حسود
بر احمدو محمودو محمد صلوات